2 topsites on one host?

Anything about the script that does not fit in the other categories.

2 topsites on one host?

Postby seb » 2006-05-26 10:43 pm

can you have 2 topsites on the same server? would you need to make a new mysql database?
seb
Member
 
Posts: 23
Joined: 2006-04-26 09:13 am

Re: 2 topsites on one host?

Postby jacksplat » 2006-05-26 11:51 pm

seb wrote:can you have 2 topsites on the same server? would you need to make a new mysql database?


You can have as many as you like on one "server" and as many db as your system can handle. But I'm not sure you mean server, I'm guessing your on shared hosting.

you can subdomain it to keep it simple and if your hosting plan has more than one db then your good to go. just do a second setup. You could probably use the same db w/info ? but it's pointless.
jacksplat
Member
 
Posts: 26
Joined: 2006-05-15 07:20 pm

Postby rshaven » 2006-05-27 01:19 am

I run a number of topsites on one server, it's very possible, but can becoming overbaring for shared hosting when your topsites grow. I hope that is the response you are looking for.
rshaven
Advanced Member
 
Posts: 169
Joined: 2004-07-09 12:09 am
Location: Australia

Postby seb » 2006-05-27 03:48 am

thanks guys :)
seb
Member
 
Posts: 23
Joined: 2006-04-26 09:13 am


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest