Button not working?

Discussion about iTopsites.com - Free Hosted Topsites Lists

Button not working?

Postby wvcaudill2 » 2005-09-27 07:44 pm

In my topsites, the code that it gives users to display on there site is not working. You can click on it but it won't count it as a hit. What is wrong?
wvcaudill2
Member
 
Posts: 20
Joined: 2005-05-10 06:49 am

Postby Jeremy » 2005-09-27 07:59 pm

the button has to be on the site that was signed up, not on another domain.
Jeremy
Supreme Diety
 
Posts: 8922
Joined: 2003-05-05 04:41 pm
Location: NJ, USA

Postby wvcaudill2 » 2005-09-27 08:18 pm

I don't see what you mean. Everything there says "galacticwebdesigns.com/something" it is all from the same domain.
wvcaudill2
Member
 
Posts: 20
Joined: 2005-05-10 06:49 am

Postby Jeremy » 2005-09-27 09:03 pm

could you please show me a specific example of where it doesn't work?
Jeremy
Supreme Diety
 
Posts: 8922
Joined: 2003-05-05 04:41 pm
Location: NJ, USA

Postby wvcaudill2 » 2005-09-28 05:37 am

go to my site: http://galacticwebdesigns.com/. scrol down to the bottom of the page and under the section that says "Vote for us" you will see a light blue button that says "vote" click on that and it will take you to my topsites. But it is not counting it when you clicked on the button. It should have counted that click as a vote.
wvcaudill2
Member
 
Posts: 20
Joined: 2005-05-10 06:49 am

Postby Jeremy » 2005-09-28 11:58 am

worked for me. possibly you have some software on your computer that is blocking your referral urls?
Jeremy
Supreme Diety
 
Posts: 8922
Joined: 2003-05-05 04:41 pm
Location: NJ, USA


Return to iTopsites

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests