How Add More Fields

Discission about the future of Aardvark Topsites PHP.

How Add More Fields

Postby sk8ter » 2008-09-30 10:25 pm

Hello,

I want to add more fields to in the registration and ad this to the topsite

I hope to be explicit

Grettings
sk8ter
Newbie
 
Posts: 3
Joined: 2008-08-11 03:50 am

Re: How Add More Fields

Postby sk8ter » 2008-10-08 09:00 pm

Are you kidding?

I really need know how add more fields ¬¬
sk8ter
Newbie
 
Posts: 3
Joined: 2008-08-11 03:50 am

Re: How Add More Fields

Postby Xerion » 2009-03-01 11:04 am

Check out the source code and duplicate what already exists. Don't forget to add new fields to your database and don't forget to change those pages where db info is printed to include your new fields.

I have wanted to do this but I have not had the energy to read all the source and understand it. But, there is no other way, so if you really want to do changes to your site you must learn php and sql and get familiar with the source code.

People wont spend several hours doing the work for you, for free :)
Xerion
Advanced Member
 
Posts: 57
Joined: 2007-04-06 11:23 am


Return to Development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron