5.0.2 Released

The latest news can be found here.

5.0.2 Released

Postby Jeremy » 2006-01-12 10:20 pm

I was planning on just making a major 5.1.0 release with some cool new stuff, but it's taking too long and there were a few bugs that needed to be fixed soon. So, here we are with version 5.0.2. Changes are listed below.

- Works with Frontpage
- Works with MySQL 5
- Categories containing & are supported
- Tags for average stats are functional
- Site name in the stats page
- Layout bug for categories with few members
Jeremy
Supreme Diety
 
Posts: 8922
Joined: 2003-05-05 04:41 pm
Location: NJ, USA

Postby Zidane007nl » 2006-01-13 10:49 am

Thanks Jeremy for the upgrade! Total average hits are working now on the main page! :)
Finally something good happened today on Friday the 13th.
Zidane007nl
Advanced Member
 
Posts: 127
Joined: 2004-05-26 02:39 pm
Location: The Netherlands

Postby dendrob » 2006-01-13 12:40 pm

Hm...downloads don't work for me.


Zidane007nl wrote:Thanks Jeremy for the upgrade! Total average hits are working now on the main page! :)
Finally something good happened today on Friday the 13th.
dendrob
Advanced Member
 
Posts: 43
Joined: 2005-09-23 11:10 am

Postby Zidane007nl » 2006-01-13 01:42 pm

works for me, try again.
Zidane007nl
Advanced Member
 
Posts: 127
Joined: 2004-05-26 02:39 pm
Location: The Netherlands

Postby Jeremy » 2006-01-13 01:57 pm

what exactly do you mean when you say it doesn't work? i have heard report that IE randomly fails to display some pages of my website, but i have no idea why and it doesn't seem to be consistent.
Jeremy
Supreme Diety
 
Posts: 8922
Joined: 2003-05-05 04:41 pm
Location: NJ, USA

Postby dendrob » 2006-01-13 07:45 pm

There was no download link...then download link would show up, but you couldn't press it. I had to look up the page source and go to the file link directly.

Boni_Q is messing around on here again...sigh...

Jeremy Scheff wrote:what exactly do you mean when you say it doesn't work? i have heard report that IE randomly fails to display some pages of my website, but i have no idea why and it doesn't seem to be consistent.
dendrob
Advanced Member
 
Posts: 43
Joined: 2005-09-23 11:10 am

Postby Zidane007nl » 2006-01-14 08:55 am

dendrob wrote:Boni_Q is messing around on here again...sigh...

Yeah, looks like some Russian guy, look here: http://www.void.ru/?do=archdeface. *Hates Russia*
Zidane007nl
Advanced Member
 
Posts: 127
Joined: 2004-05-26 02:39 pm
Location: The Netherlands

Postby boardhopper » 2006-01-14 12:32 pm

Thank you for another upgrade Jeremy. Despite the recent problems (Boni_Q) I really apprecaite the time and effort you put into this project.

I am looking forward to seeing what you will be doing here in the future.
boardhopper
Advanced Member
 
Posts: 42
Joined: 2006-01-02 03:25 pm
Location: USA

Postby Jeremy » 2006-01-14 12:49 pm

thanks for all the positive feedback. hopefully boni_q will be gone soon.
Jeremy
Supreme Diety
 
Posts: 8922
Joined: 2003-05-05 04:41 pm
Location: NJ, USA

Postby azn_romeo_4u » 2006-01-16 06:38 pm

That mother fucken bitch...

My topsites is screwed up as well...not sure if it's same culprit, but it's just left blanked.
Romeo-Help4U.com - 65+ PS Tutorials
Ps-Tuts.com - 1300+ PS Tutorials
Cursors-4U.com 1000+ Cursors
azn_romeo_4u
Advanced Member
 
Posts: 90
Joined: 2004-09-20 11:21 pm

Postby Nobody » 2006-01-17 09:48 pm

Jeremy Scheff wrote:what exactly do you mean when you say it doesn't work? i have heard report that IE randomly fails to display some pages of my website, but i have no idea why and it doesn't seem to be consistent.

Yeah, that's correct in fact. I did experiece problems with the demo page and a couple of other pages before, but nowadays everything seems to be working fine with IE6+.
Nobody
Advanced Member
 
Posts: 123
Joined: 2005-08-19 09:24 am

Postby rshaven » 2006-01-18 01:40 am

I haven't had any problems using IE.
rshaven
Advanced Member
 
Posts: 169
Joined: 2004-07-09 12:09 am
Location: Australia

How and what is needed to upgrade from v5.01?

Postby Gamecock » 2006-01-20 07:49 pm

Never mind... I just saw the answer to this question in the manual. It seems I forgot to RTFM! LOL
Gamecock
Advanced Member
 
Posts: 288
Joined: 2006-01-06 09:09 am
Location: Charleston, SC USA

Postby WebMasterJorge » 2006-01-30 01:11 am

Since I got a Mod done a while ago, the Mod to have a link code for more than one image. Would I run into any problems after I install this new upgrade?
WebMasterJorge
Advanced Member
 
Posts: 149
Joined: 2005-04-11 02:15 am

Postby Jeremy » 2006-01-30 03:02 am

depends what files were edited
Jeremy
Supreme Diety
 
Posts: 8922
Joined: 2003-05-05 04:41 pm
Location: NJ, USA

Next

Return to News

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest