Aardvark Topsites PHP 5.2.0 Released

The latest news can be found here.

Postby Jeremy » 2007-06-11 01:43 pm

boardhopper: no database changes. several files were modified. stats_overall.html was added.
Jeremy
Supreme Diety
 
Posts: 8922
Joined: 2003-05-05 04:41 pm
Location: NJ, USA

Postby CobraCMS » 2007-06-12 06:22 am

Problem with characters in my topsite 5.2 (ex Español, encontrarás, cómo, etc). Updated from 5.1.2 to 5.2 RC2 to 5.2 final.

Can you help me?
CobraCMS
Newbie
 
Posts: 1
Joined: 2006-09-30 09:48 am

Postby Pacman » 2007-06-12 06:58 am

Nice job! I'm going to Update from 5.2beta to final :D
Chocobo Heaven - http://www.chocoboheaven.com
Chocobo Heaven Topsites - http://topsites.chocoboheaven.com/
Pacman
Member
 
Posts: 20
Joined: 2006-05-10 09:27 am
Location: Portugal

Postby Zidane007nl » 2007-06-12 08:27 am

Successfully upgraded both topsites from RC1 to Final. :D
Thank you for the release. :)
Zidane007nl
Advanced Member
 
Posts: 127
Joined: 2004-05-26 02:39 pm
Location: The Netherlands

Postby Jeremy » 2007-06-12 08:59 am

cobracms: did rc2 work? because rc2 language files were the same. what language are you using? start a topic in the support forum
Jeremy
Supreme Diety
 
Posts: 8922
Joined: 2003-05-05 04:41 pm
Location: NJ, USA

Postby OS-Mark » 2007-06-12 09:24 am

Nice work as always Jeremy, very happy with the new additions :)
CSS / HTML / Aardvark Stuff
VisioList - A Paid Fork Of The Worlds Best Topsite: Aardvark Topsites
Why VisioList? Fast, timely support. Constant updates and improvements, modification plugins for smooth upgrades and more!
OS-Mark
Advanced Member
 
Posts: 545
Joined: 2005-05-02 01:37 am
Location: Canada

Postby zeldamqgc » 2007-06-14 01:02 am

I am having a peoblem upgrading.What should i do? Until i get an answer i am going back to the old version.
Image
i will love this year's camp hyrule!!!!
zeldamqgc
Advanced Member
 
Posts: 136
Joined: 2004-07-03 04:32 pm
Location: hyrule castle

Postby Jeremy » 2007-06-14 08:58 am

zeldamqgc: you should learn how to ask better quetions. please me more specific and start a topic in the support forum.
Jeremy
Supreme Diety
 
Posts: 8922
Joined: 2003-05-05 04:41 pm
Location: NJ, USA

Postby davidt » 2007-06-19 03:16 pm

great update :)
thx very much :)
dywersja.ovh.org
davidt
Newbie
 
Posts: 2
Joined: 2006-12-17 06:52 am
Location: Poland

Postby FLIP » 2007-06-23 09:56 pm

Thanks, I upgraded my topsites. I had a problem with changing the text links in skin.php but i figured it out.
FLIP
Advanced Member
 
Posts: 61
Joined: 2005-07-01 06:16 pm

Postby WebMasterJorge » 2007-07-07 04:28 pm

Whne doing the upgrade to the latest version, 3 main thing didn't come out correct. First, my join page does not have the re-type password feature on it, see for your self...

http://www.top100psychosites.com/index.php?a=join

The other thing I noticed was that my cureent members of my top sites, could not make any changes to their account information. The last thing i noticed was that my curent members don't have anything displayed on the linking code section of their account.

Please let me know where I whent wrong during the upgrade, so i may be able to fix this.

P.S:

Is the answer for the securaty question Case sensative?
WebMasterJorge
Advanced Member
 
Posts: 149
Joined: 2005-04-11 02:15 am

Postby Jeremy » 2007-07-07 04:33 pm

to fix your skin, you need to follow the skin upgrade instructions in the manual.


what does "could not make any changes" mean? an error message? blank page? can you give me a demo account so i can see this?

the security question answer is case sensitive.
Jeremy
Supreme Diety
 
Posts: 8922
Joined: 2003-05-05 04:41 pm
Location: NJ, USA

Postby WebMasterJorge » 2007-07-08 01:52 pm

I did follow the instructions for upgrading my sking too, but for some reason, I still have issues with the join page and my member's accounts.

Here is a account that you may play with.

Username: 22

Password: jamjr123
WebMasterJorge
Advanced Member
 
Posts: 149
Joined: 2005-04-11 02:15 am

Postby WebMasterJorge » 2007-07-08 02:44 pm

I had a multiple button mod added to my top sites list, but I must of lost it during the upgrade. I tried looking in osempire.com, but they don't seem to have any mod for v5.2.x only for. Do you have any suggestions how I can fix these issues please?
WebMasterJorge
Advanced Member
 
Posts: 149
Joined: 2005-04-11 02:15 am

Postby Jeremy » 2007-07-09 07:52 pm

upload the link_code.html included with 5.2 to fix the blank code problem.

the user cp problem is because user_cp has been renamed to user_cpl (some servers banned user_cp for some reason, probably a security hole in another script). so you have to update the url in edit_form.html to fix that problem.

if you have any more issues, start a topic in the support forum so we can keep track of things easier.
Jeremy
Supreme Diety
 
Posts: 8922
Joined: 2003-05-05 04:41 pm
Location: NJ, USA

PreviousNext

Return to News

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests

cron