cant make a second topsites page

Can't get it installed? Not sure how a feature works? Then post here.

cant make a second topsites page

Postby Unify » 2012-05-30 04:27 pm

ok so I made a sub folder, and re uplaoded the advark top sites script on to there. Than I went to the url to install it and did everything.

I want it to be on the same database, so I kept it as ats when I hit next i got an error.

Fatal error: Database error in "/home/alexan70/public_html/azdg1/top/install/upgrade-5.0.x.php" on line 94

Table 'ats_bad_words' already exists in /home/alexan70/public_html/azdg1/top/sources/sql/mysql.php on line 88

I tried changing it from ats to something like, atz. It works but the pages are not together, I want the websites to be like,

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. than page 2, and 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Can someone help me with this??
Unify
Newbie
 
Posts: 6
Joined: 2011-10-13 03:40 pm

Re: cant make a second topsites page

Postby Gamecock » 2012-06-16 08:26 pm

I'm a bit puzzled by your request...

Typically, to adjust how many sites are shown per page, you just make a simple change in your admin settings. No need to reinstall to a different subdirectory at all! As a result, it sounds like you've created some database conflict.

I like 25 sites shown per page myself. After having over 75 Million TPVs (Total Page Views) on my topsite lists, I'd say that works well!

In any event, Good Luck at getting that straightened out.
Gamecock
Advanced Member
 
Posts: 288
Joined: 2006-01-06 09:09 am
Location: Charleston, SC USA


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron