Button problems

Can't get it installed? Not sure how a feature works? Then post here.

Postby Jeremy » 2003-09-13 10:28 am

it must be a server problem. to turn off the feature that checks for valid banners, just set the max width and height to 0 in the settings part of the admin.

i've never heard of anyone having that problem with the admin. when does it ask you to login again?
Jeremy
Supreme Diety
 
Posts: 8922
Joined: 2003-05-05 04:41 pm
Location: NJ, USA

Postby Jeremy » 2003-09-13 04:39 pm

what version of the script are you using?

and what's this problem with the database? what error are you getting?

to transfer members from one database to another, your best bet is to move all the tables over.
Jeremy
Supreme Diety
 
Posts: 8922
Joined: 2003-05-05 04:41 pm
Location: NJ, USA

Postby Jeremy » 2003-09-13 09:26 pm

that's cause the tables aren't the same. u need to run the upgrade script on the old database. or install the old version, import the members, and then follow the upgrade instructions.
Jeremy
Supreme Diety
 
Posts: 8922
Joined: 2003-05-05 04:41 pm
Location: NJ, USA

Postby Jeremy » 2003-09-20 11:09 am

make sure you uploaded all the new files that the instructions say to, especially mysql.php and index.php.
Jeremy
Supreme Diety
 
Posts: 8922
Joined: 2003-05-05 04:41 pm
Location: NJ, USA


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron