My member banner got trobble

Any other shit you want to talk about.

My member banner got trobble

Postby andaziar » 2010-05-29 08:37 am

hi guys
i am new in forum i need your help
my script installed but yesterday i tested the member area but i had trouble with the member banner
it gives an error( enter a valid banner)
however i set the banner size 400*60 pixels in the setting
please help :cry:
here is the top10 site http://ktop10.isgreat.org/
andaziar
Newbie
 
Posts: 2
Joined: 2010-05-29 08:30 am

Re: My member banner got trobble

Postby andaziar » 2010-05-30 08:17 am

16 views but no reply
where is the experts? :mrgreen:
andaziar
Newbie
 
Posts: 2
Joined: 2010-05-29 08:30 am

Re: My member banner got trobble

Postby Basti » 2010-05-30 12:53 pm

Ask your host is "allow_url_fopen" is enabled. that is needed for the banner size check, if its disbaled it will alway shows an error, so unless you played around with the php files this most likely is your problem
Basti
Advanced Member
 
Posts: 1619
Joined: 2004-06-20 06:17 pm
Location: Germany


Return to Other

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron